
Tort Czekoladowo - Truskawkowy
Czekoladowe biszkopty, przełożone lekkim kremem czekoladowym, z dodatkiem musu truskawkowego i kawałkami owoców.

Tort Ferrero Rocher
Kompozycja czekoladowo-orzechowych biszkoptów, na bazie orzechów laskowych, przełożonych wyśmienitym czekoladowym kremem z dodatkiem serka mascarpone, orzechów laskowych oraz kruszonej praliny.

Tort Ambasador
Delikatny biszkopt przełożony kremem śmietankowym z owocami oraz kremem czekoladowym z dodatkiem bakalii.

Tort Pyszny Ciemny
Czekoladowe biszkopty, z minimalną ilością kremu czekoladowego, w kompozycji cieniutkiego ciasta orzechowego i kokosowego w zestawieniu z kremem śmietankowym z dodatkiem owoców.

Tort Bacardi
Kompozycja biszkoptów jasnego, migdałowego oraz orzechów laskowych, przełożonych kawową bitą śmietaną oraz śmietankowym kremem z dodatkiem kruszonej czekolady i rodzynek skąpanych w rumie.

Tort Śmietankowo-Truskawkowy
Tort na bazie bitej śmietany i musu truskawkowego, przełożony jasnymi biszkoptami.

Tort Ambrozja
Kompozycja jasnych biszkoptów, otulonych bitą śmietaną z owocami, oraz kremu śmietankowego z dodatkiem orzeźwiających galaretek, wszystko to łączy migdałowy biszkopt.

Tort Orzechowy
Orzechowe biszkopty otulone kremem kawowym.

Tort Szwarcwaldzki
Czekoladowe biszkopty przełożony bitą śmietaną i musem wiśniowym z dużą ilością wiśni.

Tort Czekoladowo-Wiśniowy
Czekoladowe biszkopty, przełożone kremem czekoladowym, z dużą ilością wiśni oraz dodatkową warstwą orzeźwiającego nadzienia wiśniowego.

Tort Orzechowo-Czekoladowy
Biszkopty czekoladowe, w zestawieniu z orzechowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym.

Tort Orzechowo-Kokosowy
Orzechowe biszkopty, w kompozycji cieniutkiego ciasta kokosowego, w zestawieniu z kremem kawowym.

Tort Royal
Biszkopt migdałowy, z orzechów laskowych oraz czekolady, przełożony kawową bitą śmietaną oraz czekoladowym kremem z chrupiącą praliną.

Tort Orzechowo-Makowy
Biszkopty orzechowe, w zestawieniu z makowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym.

Tort Mascarpone
Kompozycja trzech biszkoptow: jasnego, migdałowego oraz z orzechów laskowych, przełożonych kawową bitą śmietaną oraz kremem mascarpone z dodatkiem czekolady.

Tort Cappucino
Kokos, wkomponowany w jasne boszkopty, przełożony kawowym kremem.

Tort Rafaello
Tort o intensywnym kokosowym smaku, sporządzony z jasnych biszkoptów.

Tort Pyszny Jasny
Jasne boszkopty, z minimalną ilością kremu kawowego i czekoladowego, w kompozucji cieniutkiego ciasta orzechowego i kokosowego, w zestawieniu z kremem śmietankowym i dodatkiem owoców.

Tort Owocowy
Jasny boszkopt, pokryty śmietankowym kremem, zwieńczony owocami zatopionymi w owocowej galaretce.

Tort Czekoladowy
Kompozycja ciemnego biszkoptu i kremu czekoladowego.

Tort Sachera
Intensywnie czekoladowe biszkopty, przytulone do siebie morelową konfiturą, muśmięte czekoladowym kremem i oblane polewą czekoladową.

Tort Wenecki
Wyśmienite biszkopty, na bazie orzechów włoskich, przełożony orzechowym i śmietankowym kremem.

Tort Orzechowo - Czekoladowy z Wiśniami
Biszkopty czekoladowe, w zestawieniu z orzechowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym z dodatkiem wiśni nasączonych alkoholem.

Tort Śmietanowo - Owocowy
Tort na bazie delikatnego kremu śmietankowego i sezonowych owoców, przełożony jasnymi biszkoptami.