Tort Czekoladowo - Truskawkowy
Czekoladowe biszkopty, przełożone lekkim kremem czekoladowym, z dodatkiem musu truskawkowego i kawałkami owoców.
Tort Ferrero Rocher
Kompozycja czekoladowo-orzechowych biszkoptów, na bazie orzechów laskowych, przełożonych wyśmienitym czekoladowym kremem z dodatkiem serka mascarpone, orzechów laskowych oraz kruszonej praliny.
Tort Ambasador
Delikatny biszkopt przełożony kremem śmietankowym z owocami oraz kremem czekoladowym z dodatkiem bakalii.
Tort Pyszny Ciemny
Czekoladowe biszkopty, z minimalną ilością kremu czekoladowego, w kompozycji cieniutkiego ciasta orzechowego i kokosowego w zestawieniu z kremem śmietankowym z dodatkiem owoców.
Tort Bacardi
Kompozycja biszkoptów jasnego, migdałowego oraz orzechów laskowych, przełożonych kawową bitą śmietaną oraz śmietankowym kremem z dodatkiem kruszonej czekolady i rodzynek skąpanych w rumie.
Tort Śmietankowo-Truskawkowy
Tort na bazie bitej śmietany i musu truskawkowego, przełożony jasnymi biszkoptami.
Tort Ambrozja
Kompozycja jasnych biszkoptów, otulonych bitą śmietaną z owocami, oraz kremu śmietankowego z dodatkiem orzeźwiających galaretek, wszystko to łączy migdałowy biszkopt.
Tort Orzechowy
Orzechowe biszkopty otulone kremem kawowym.
Tort Szwarcwaldzki
Czekoladowe biszkopty przełożony bitą śmietaną i musem wiśniowym z dużą ilością wiśni.
Tort Czekoladowo-Wiśniowy
Czekoladowe biszkopty, przełożone kremem czekoladowym, z dużą ilością wiśni oraz dodatkową warstwą orzeźwiającego nadzienia wiśniowego.
Tort Orzechowo-Czekoladowy
Biszkopty czekoladowe, w zestawieniu z orzechowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym.
Tort Orzechowo-Kokosowy
Orzechowe biszkopty, w kompozycji cieniutkiego ciasta kokosowego, w zestawieniu z kremem kawowym.
Tort Royal
Biszkopt migdałowy, z orzechów laskowych oraz czekolady, przełożony kawową bitą śmietaną oraz czekoladowym kremem z chrupiącą praliną.
Tort Orzechowo-Makowy
Biszkopty orzechowe, w zestawieniu z makowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym.
Tort Mascarpone
Kompozycja trzech biszkoptow: jasnego, migdałowego oraz z orzechów laskowych, przełożonych kawową bitą śmietaną oraz kremem mascarpone z dodatkiem czekolady.
Tort Cappucino
Kokos, wkomponowany w jasne boszkopty, przełożony kawowym kremem.
Tort Rafaello
Tort o intensywnym kokosowym smaku, sporządzony z jasnych biszkoptów.
Tort Pyszny Jasny
Jasne boszkopty, z minimalną ilością kremu kawowego i czekoladowego, w kompozucji cieniutkiego ciasta orzechowego i kokosowego, w zestawieniu z kremem śmietankowym i dodatkiem owoców.
Tort Owocowy
Jasny boszkopt, pokryty śmietankowym kremem, zwieńczony owocami zatopionymi w owocowej galaretce.
Tort Czekoladowy
Kompozycja ciemnego biszkoptu i kremu czekoladowego.
Tort Sachera
Intensywnie czekoladowe biszkopty, przytulone do siebie morelową konfiturą, muśmięte czekoladowym kremem i oblane polewą czekoladową.
Tort Wenecki
Wyśmienite biszkopty, na bazie orzechów włoskich, przełożony orzechowym i śmietankowym kremem.
Tort Orzechowo - Czekoladowy z Wiśniami
Biszkopty czekoladowe, w zestawieniu z orzechowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym z dodatkiem wiśni nasączonych alkoholem.
Tort Śmietanowo - Owocowy
Tort na bazie delikatnego kremu śmietankowego i sezonowych owoców, przełożony jasnymi biszkoptami.